top of page
Search
  • Writer's pictureSpilák Gergely

Lehetőségek...

Az ember folyton kaphat újabbnál újabb lehetōségeket, de mindig csakis saját magán múlik, hogy mi mellett dönt, és ha döntött, akkor mit hoz ki valóban abból a lehetōségbōl! A hangsúly a „lehetōségen“ van!


Bármekkora is a lehetōséged, ha egy üzletbe fogsz, soha senki sem garantálhat neked sikert, se cég, se termék, se egy vezetōd, még te saját magad sem. Egy biztos, hogy ha valóban rendesen oda teszed magad, szorgalommal és kellō alázattal, akkor van esélyed, hogy minél eredményesebb legyél. De garancia nincs!


A hozzáállásod, és az elkötelezettséged, a türelem, a kitartás, és sok-sok tanulás, fejlōdés, és közben még a rengeteg küzdelem fōképpen saját magaddal, a téged érō szokatlan hatásokkal. A nehézségek, az addigi rossz megszokások, az új dolgok nem ismerete, az elsō pofonok, esetleges ismerōsök eltávolodása és lemorzsálodása, az mind ennek az egész folyamatnak a része…


Fejlōdsz, mész és teszed a dolgodat, aztán egyre jobb leszel, eredményesebb, és a legtöbbet végig saját magadtól tanulsz majd, ahogyan érzed, hogy egyre jobb vagy, és határozottabb, és egy külsō szemmel nézve a korábbi önmagad büszke lesz arra az önmagadra, akivé váltál!


Spilgery

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page